Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

Föreläsning

18 september 2023

Boneprox föreläser på Odontologisk Riksstämma 2023 i UMEÅ: Att bryta gränserna – Digitalisering och AI i mötet mellan tandvård och sjukvård

Vi har alla möjligheter att förbättra vården och öka effektiviteten med hjälp av digitalisering och AI samtidigt som vi ger våra patienter en hög nivå av kompetens och kvalitet. Stora ord, men hur funkar det egentligen?

Under föreläsningen kommer vi att utforska hur sjukvården och tandvården kommer kunna samarbeta för att förbättra patientvården och minska vårdköerna. Vi kommer även att diskutera hur folktandvården och privata sektorn kan samverka på ett bättre sätt.

Vi vill utnyttja kompetens och kunskap som finns inom vården, och hur vi genom den senaste teknologin kan uppnå en bättre och mer hållbar vård för behandlare, vårdgivare och patient. Vi kommer dela med oss av vår forskning och därmed även insikter och erfarenheter för hur digitalisering och AI kan bidra till en bättre vård för alla.

– Digitalisering och AI
– Sjukvård och tandvårds potential till samarbete
– Samverkan mellan folktandvården och privata sektorn
– Få ned vårdköerna.

Börjar: 16 nov 12:15
Slutar: 16 nov 13:00
Plats: Zonen

Källa: Boneprox

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev