Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Daniel Skoglund ny försäljningschef för CDI Dental

CDI Dental, är stolta att välkomna Daniel Skoglund som ny försäljningschef.

Charlotte Adlercreutz & Daniel Skoglund

CDI Dental är stolta över att välkomna Daniel Skoglund som vår nya försäljningschef. Med en imponerande bakgrund inom tandvårdsbranschen, inklusive hans roll som grundare av Clinclands, som förvärvades av Henry Schein Inc för fyra år sedan, kommer Daniel att tillföra en betydande mängd erfarenhet och framgång till CDI Dental. Han är redo att ta sig an nya utmaningar och utgör en ovärderlig tillgång för CDI Dental.

För ett år sedan tillträdde Charlotte Adlercreutz som VD för CDI Dental och har under sitt ledarskap framgångsrikt styrt företaget på dess fortsatta framgångsresa. Tillsammans med Daniel skapar de ett starkt ledningsteam som är dedikerat att leda vägen inom den digitala tandtekniken. CDI Dental som är en del av Modern Dental Europe erbjuder högsta kvalitet inom tandteknik och aligner från TrioClear. CDI Dental är även återförsäljare för scanners från 3shape / Medit/Eletra.

 

Källa: CDI Dental

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev