Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

CelinDental växer med fler tjänster

Som en av de första att jobba professionellt med att förmedla tandvårdskliniker har CelinDental blivit en välkänd aktör i branschen. Även kompetensutvecklingen i form av korta kurser har nått många tandvårdsteam. Nu tar CelinDental ytterligare ett kliv i sin roll som oberoende affärspartner genom att även erbjuda affärsutveckling och bemanning.

Bemanning – ett naturligt steg efter klinikförmedling

Sedan starten 2007 har CelinDental förmedlat många kliniker över hela Sverige. Efter att ha lärt känna så många tandläkare, både säljare och köpare, har insikten växt fram att många av de säljande tandläkarna gärna vill fortsätta verka som tandläkare efter sin försäljning. På motsvarande sätt har köparna haft behov av förstärkning, inte minst när man vill bygga upp sitt varumärke – hålla hög servicenivå och inte boka av patienter för att någon är sjuk eller liknande. Därför förmedlar CelinDental nu även bemanningstjänster på många orter i Sverige, där väletablerade och skickliga tandläkare kan rycka in och hjälpa till när det behövs.

Affärsutveckling – ett viktigt nästa steg för alla kliniker

Genom att CelinDental stöttat såväl säljare som köpare under ett ägarskifte har vi sett behov av tjänster inom en rad områden – från att starta upp en tandvårdsklinik och driva den till att avveckla den.

– Det känns väldigt inspirerande att Pernilla Grip Acharius nu går in som partner och tillför viktig kompetens inom affärsutveckling och bemanning, säger Carina C Sjölund som drivit CelinDental sedan 2007. Bland annat har Pernilla Grip Acharius drivit eget bemanningsföretag och kommer senast från Praktikertjänst AB där hon arbetade som regionchef för PTJ Dental.

– Både Carina C Sjölund och jag ser att marknaden behöver arbeta med processflöden och tidboken, likaså att implementera de digitala arbetssätten för att få mindre stressiga dagar, bättre arbetsmiljö och högre lönsamhet, säger Pernilla Grip Acharius. Därför ska det bli jättekul att tillsammans med CelinDental få möjlighet att utveckla tandvårdskliniker till att både lyckas ekonomiskt och få en roligare arbetsdag.

CelinDental grundades 2007 av Carina C Sjölund med tjänster för att stötta och utveckla tandvårdskliniker. Företaget har i många år också varit Sveriges enda oberoende klinikförmedlare. Idag arbetar sex personer i företaget. För mer information, kontakta Carina C Sjölund på 070-655 39 93 eller Pernilla Grip Acharius på 073–655 07 07.

Källa: CelinDental

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev