Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Produktnyheter

29 februari 2012

Ceramir Crown & Bridge SingleCap för cementering av singelkronor

Produktnyhet: Det svenska dentalbolaget Doxa utökar sin produktportfölj med Ceramir Crown & Bridge SingleCap, anpassad för cementering av singelkronor.

Ceramir Crown & Bridge, ett tandcement baserat på Doxa:s patenterade teknologi för kalciumaluminat, lanserades i Sverige i slutet av 2009 och sedan dess även i delar av övriga Europa och i USA. Nu har den kompletterande produkten, Ceramir Crown & Bridge SingleCap, kommit ut på marknaden.

”Med lanseringen av Ceramir Crown & Bridge SingleCap erbjuder vi ett komplett produkterbjudande för cementering av dentala kronor och broar. Den nya förpackningsstorleken tillmötesgår på ett kostnadseffektivt sätt efterfrågan från tandläkare som cementerar en krona åt gången. Vi är övertygade om att lanseringen av SingleCap kommer accelerera användandet av Ceramir Crown & Bridge som redan nu väcker allt större uppmärksamhet hos tandläkare och opinionsledare inom dental industri och akademi”, säger Mårten Winge, VD på Doxa.

Ceramir Crown & Bridge SingleCap är registrerad för försäljning hos myndigheterna i EU och USA. Försäljningsrättigheterna för Ceramir Crown & Bridge innehar AB Nordenta för Sverige och Henry Schein Inc. för övriga världen. Se också: www.ceramir.se

Källa: Doxa

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje månad.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev