Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

19 november 2009

Christina vann En kväll för två

SWEDENTAL. Christina Bengtsson, tandsköterska vid Karl X Gustav-kliniken i Helsingborg, är den lyckliga vinnaren i DentalMagazinet/Dental24:s utlottning av ett presentkort till En kväll för två, som ägde rum under Swedental.

– Va?!, utbrister Christina Bengtsson när DentalMagazinet ringer upp för att gratulera. Är det sant? Det är väl inte första april?

Christina Bengtsson var en av många mässbesökare som hälsade på i DentalMagazinet/Dental24:s monter på Swedental. För att vinna skulle man svara på frågan: Känner du till DentalMagazinet och/eller Dental24? Något facit fanns inte – oavsett om man svarade ja eller nej fick man vara med i utlottningen.

Till vår glädje kunde vi konstatera att det var många som svarade ?ja? på frågan. Dit hörde Christina, som kände till vår sajt och besökt den lite då och då.

– Jag tycker att det är en jättetrevlig sajt, med många intressanta nyheter, säger hon och lovar att i fortsättningen gå in riktigt ofta för att läsa nyheter från branschen.

Vinsten utgörs av ett presentkort på 1 500 kr på Ticnet. Christina får själv bestämma vad hon vill göra för pengarna – gå på teater, konsert eller på restaurang.

– Jag vet inte än, säger hon. Det finns så mycket roligt att välja på, jag får se vad det blir.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev