Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

24 september 2009

Dags att planera Swedental

Många ser fram emot att åka till Swedental och Odontologiska Riksstämman i Stockholm. Det blir ett trevligt avbrott i vardagen och ger möjligheter till utveckling. Programmet är omfattande och för att du skall få ut maximalt av ditt besök bör du börja planera redan nu.

Registrera dig till Rikstämman före den 15:e oktober, så blir det dessutom lite billigare. Behöver du hotellrum i Stockholm bör du vara ute i tid. Stockholmshotellen kan stundtals vara fullbokade.

För någon vecka sedan blev programkatalogen klar. Har du inte fått den på posten kan du hämta hem den på nätet. Här finns också många andra tips och råd inför ditt besök. Viktigast är att du planerar din tid innan stämman börjar. Läs igenom vad som erbjuds i förväg, och bestäm dig i lugn och ro i förväg.

Är du nyfiken på någon ny produkt eller tjänst på mässan bör du boka tid med utvalda leverantörer. Vill du försäkra dig om att kunna diskutera igenom saker och ting är det bästa att göra det under torsdagen eller lördagen, då det är betydligt lugnare på mässgolvet. Ett tips kan vara att ägna fredagen till föreläsningar eller någon workshop.

Avsluta gärna torsdagen eller fredagen på After Dent klockan  17-19 vid entrén innan du kanske gör dig fin och drar ut på stan. Här samlas många för att mingla och lyssna till lite underhållning.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev