Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Produktnyheter

14 augusti 2013

Dags för intraoral kamera i behandlingsrummet?

Den intraorala kameran anses vara överlägsen vanlig bildtagning på en rad områden. Med tydliga bilder som går att förstora kan du ge patienten och dig själv en detaljerad bild av den tand som ska åtgärdas innan ni tar beslut om vilken behandling som behöver sättas in. Du kan också ta bilder och jämföra förändringar i en viss tand före och efter. Bilddokumentation är dessutom ett mycket värdefullt komplement i kontakter med både försäkringskassan och specialister.

Läs mer på Dentalcompare.com om fördelarna med interoral kamera. Där hittar du också en lista på frågor om tekniska och digitala förutsättningar som du behöver gå igenom innan du tar beslut om att ansluta en digital kamera till ditt behandlingsrum. intraoralkamera

Bild: Gendex GXC-300 från KaVo

Läs mer på Dentalcompare.com ››

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev