Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Dentalmässor 2023 i ny tappning

Den 15 – 17 november 2023 kommer Swedish Dental Expo att arrangeras på Stockholmsmässan och Odontologisk Riksstämma/Swedental genomföras i Umeå.

Nytt arrangemang i Stockholm

Swedish Dental Expo arrangeras av Stockholmsmässan och Föreningen Svensk Dentalhandel, FSD. På mässan finns det möjlighet att titta på produktnyheter, träffa branschkollegor och ta del av den senaste forskningen inom fältet. Det kommer att erbjudas ett konferensprogram av hög kvalité med inriktning på klinisk nytta med innehåll för hela teamet och det kommer högklassiga nationella såväl som internationella talare.

– Vi erbjuder ett konferensprogram för hela tandvårdsteamet. Vi kommer ha starkt fokus på klinisk nytta, man ska kunna tillämpa sina nya kunskaper direkt efter mässan, säger Thomas Andersson, ordförande i Föreningen Svensk Dentalhandel.

Mässan är tre dagar och under dessa dagar så träffas deltagare från hela landet. Det kommer att finnas något för alla inom branschen dvs. tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. Swedish Dental Expo är ett nytt varumärke men arrangörerna har lång erfarenhet av att göra liknande mässor under många år.

– Swedish Dental Expo är ett nytt koncept men vi har lång erfarenhet av att ordna mässor för dentalbranschen. Utställarna efterfrågar starkt en mötesplats i Stockholm och därför fördjupar vi vårt samarbete med Föreningen Svensk Dentalhandel, som representerar en stor andel av utställarna. Vi ser fram emot att välkomna branschen till oss igen och sätta Swedish Dental Expo på kartan, säger Anders Rudestad, projektledare för Swedish Dental Expo.

Källa: Stockholmsmässan och Föreningen Svensk Dentalhandel, FSD

 

Relaterat:

Odontologisk Riksstämma och Swedental i Umeå 2023.

Svenska Tandläkare-Sällskapet gör samtidigt en nysatsning i Umeå.

– Vi konkurrerar med stora internationella kongresser och andra arrangemang och erbjuder en helhetsupplevelse med det vetenskapliga programmet som en stabil grund med högt renommé, säger Maria von Beetzen som är ordförande för Riksstämmenämnden.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev