Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Podcasts

Podcast

6 juli 2020

Dentbizpodden: Dental business as usual?

Sommaren visar sig med värme och grönska. I huset på landet, vattnandes den gigantiska odlingen à la Coronaprepp och efter ett glas rosé tyckes allt vara normalt.

Skönt att kunna känna så, superviktigt att tanka energi någonstans. Men ur ett samhällsekonomiskt, företagsekonomiskt och hushållsekonomiskt perspektiv kan det ibland vara ogreppbart att förstå den konsekvens Corona-smittan inneburit och kommer att fortsätta att innebära under lång tid framöver.Det här poddasvsnittet sänder vi framförallt för att tillse att alla vi bryr oss om i tandvården skall fortsätta vara fokuserade på det viktigaste. Som (FOHM) säger; HÅLL I OCH HÅLL UT. Kom igen nu – skärpning alla bortskämda anställda och förändringsrädda arbetsgivare. Nu boostar vi! Svennebanans ”4-veckors sammanhängande semester utan en tanke på jobb” kan vi ta ett annat år. Alla inom dentalbranschen har många strategiska beslut att fatta. Vi skickar med en checklista som present från oss på Dental Business Group för att identifiera era risker och möjligheter.

Källa: Dental Business Group

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev