Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Dentsply Sirona och 3Shape i strategiskt partnerskap

Dentsply Sirona har ingått ett partnerskap med 3Shape. Det första steget i detta partnerskap fokuserar på ett underlättat samarbete mellan 3Shapes intraoralskanner 3Shape TRIOS och Dentsply Sironas SureSmile Clear Aligners.

Som en del av att förnya tandvården och leda den digitala omvandlingen har Dentsply Sirona och 3Shape kommit överens om att arbeta med flera strategiska möjligheter för att förbättra digital tandvård och munhälsa. På kort sikt kommer partnerskapet att fokusera på ett samarbete för bättre åtkomst för TRIOS-användare till SureSmile Clear Aligners. Genom att öppna plattformarna för 3Shape-systemet kan tandläkare dra nytta av större valmöjligheter, mer flexibilitet och smidigare arbetsflöden i framtiden.

”Öppna system möjliggör integrering av nya funktioner i befintlig praxis och laboratoriestrukturer. Vi är övertygade om att vi har en utmärkt partner för detta med 3Shape och ser fram emot ytterligare samarbetsmöjligheter i framtiden” säger Don Casey, VD för Dentsply Sirona.

För 3Shape innebär det nya partnerskapet en extra tjänst till sina kunder: ”3Shapes mål och lösningar bygger på en öppen ekosystemfilosofi och att samarbeta med andra företag för att tillhandahålla bättre och mer kostnadseffektiva lösningar som kommer att gynna kliniker och deras patienter”, säger Jakob Just-Bomholt, verkställande direktör för 3Shape. ”Vi är mycket glada över att TRIOS-användare nu kan dra nytta av den ledande SureSmile Aligners-behandlingen genom ett smidigare arbetsflöde.”

Partnerskapet mellan Dentsply Sirona och 3Shape öppnar möjligheter att utvecklas tillsammans i utvalda områden. Anslutningen från 3Shapes TRIOS-skanner till SureSmile kommer att förbättras och strömlinjeformas så att 3Shape-kunder får smidigare tillgång till det snabbt växande tydliga justeringssystemet SureSmile. SureSmile Aligners är framtagen av tandregleringsspecialister och utformade med avancerad programvara för att säkerställa att de passar perfekt och levererar exakta tandrörelser som behövs för att uppnå fantastiska resultat på kortast möjliga tid.

Källa: Dentsply Sirona

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev