Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Digitala möten i all ära!

Digitala möten och föreläsningar har verkligen tagit sjumilakliv det senaste året. Utvecklingen har gått snabbt och varit ett bra substitut i en så förändrad värld som vi levt i den sista tiden. Utbudet har varit enormt och fortsätter nog att vara det även framöver, vi behöver inte alltid resa långa vägar för att mötas under relativt korta tillfällen. Dock så är det nog det vi alla ser fram emot – att mötas och ses på riktigt. Vi ser alla fram emot events, mässor med mingel och andra typer av möten – och nog känns det som att det kan bli av inom kort.


W&H Experience Center

Men – innan det blir av så har W&H arbetat fram en unik digital variant av en utställning med fina produktpresentationer.

Ta dig fram till det du vill veta mer om i en spännande miljö. Besök det nya Experience Center när det passar dig, var du än är.

Källa: W&H

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev