Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

7 juli 2014

Distriktstandvården utökar med klinik på Åland

Distriktstandvården stärker sin ställning i Roslagen genom förvärv av tandvårdskliniken Citytandvården i Mariehamn på Åland.

I ett nätverk mellan klinikerna i Hallstavik och Rimbo och den nya kliniken på Åland ser företaget en möjlighet att växa med fler medarbetare och kan erbjuda en bred odontologisk kompetens med bl a Distriktstandvårdens specialisttandläkare.

Teledontologi och auskultationer

– Fantastiskt roligt och spännande att vi nu får möjlighet att kombinera den gedigna kompetens som finns på kliniken i Mariehamn med all kompetens som finns på våra kliniker i Stockholms län, säger verksamhetschef Annika Brismar. Samarbetet kommer bl.a. att ske genom en utvecklad teleodontologi, auskultationer, specialistkonsultationer och gemensamma konferenser. Vi har medarbetare och specialister som redan nu annonserat att de med glädje tar färjan över till Mariehamn!

Södertälje nästa

Bolaget framhåller i sin pressrelease att liknande nätverk som byggs upp i Roslagen kommer att initieras även när Distriktstandvården i Södertälje öppnas i början av november tillsammans med klinikerna i Järna och Nykvarn.

– Vi fortsätter vår vision att öka tillgången till riktigt bra och nära tandvård även lokalt på mindre orter. Nu växer Distriktstandvården vidare, både genom förvärv och att vi bygger fler kliniker. Vi ser gärna att vi fortsätter växa med fler förvärv, säger Jan Lindqvist vVD och Ibbe Gnem, VD Distriktstandvården i Sverige AB.

Distriktstandvården behåller Åländska Citytandvårdens namn, läge och personal.

 

Distriktstandvården är en tandvårdskedja med 13 kliniker i Stockholm och en klinik i Mariehamn på Åland. Företagets 180 medarbetare erbjuder komplett tandvård för alla åldrar, även specialist- och akuttandvård.

 

Källa: Pressmeddelande

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev