Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

19 januari 2012

Dpnova och Cervident går samman

Dpnova AB och Cervident AB har beslutat att slå samman verksamheterna för att skapa en stark leverantör av tandtekniska arbeten till privat och offentlig tandvård

Den accelererande teknikutvecklingen inom branschen och de ökande kraven bl.a. i form av kvalitetscertifiering ställer högre krav på framtidens tandtekniska laboratorier. Dessutom finns ett större behov från tandläkare att arbeta med en leverantör som kan erbjuda ett komplett sortiment, en högre grad av teknisk support, tillgänglighet och service samt säkra leveranser. Genom sammanslagningen kommer Dpnova och Cervident kunna möta dessa krav och dessutom erbjuda nya intressanta erbjudanden som underlättar arbetet för våra kunder.

Vi kommer fortsätta arbeta med våra kända varumärken, Dpnova och Cervident. Befintliga kunder kommer även framöver ha kontakt med sina etablerade teknikerkontakter på våra lab i Malmö, Göteborg, Stockholm och Jönköping.

I samband med sammanslagningen tillförs Dpnova nytt kapital som ger bolaget en stark finansiell ställning. Dpnova går också ur företagsrekonstruktionen.

Källa: Dpnova och Cervident

För ytterligare information kontakta:

Per Hallberg, Dpnova, 0708-49 44 00

Mikael Tindergård, Cervident, 0708-80 56 11

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev