Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

16 juli 2011

dpnova ställer in betalningarna

Dpnova har pga. likviditetsbrist inför sommaren valt att låta företaget gå in i rekonstruktionsförfarande.

Rekonstruktionen innebär att företaget gör betalningsinställelse gentemot nuvarande fordringsägare och övergår till kontantbetalning för löpande verksamhet.

Ansökan har lämnats till Tingsrätten i Stockholm som också utnämnt Björn Ericsson hos Ackordcentralen i Göteborg som rekonstruktör.

Dpnova avvaktar just nu att rekonstruktören genomför förhandlingar med leverantörerna samtidigt som arbete sker för att strategiskt ta verksamheten vidare.

Företaget drivs för övrigt vidare  i enlighet med tidigare planer och förväntar sig att vara på fötter någon gång under tidig höst. Som tidigare planerat har dpnova öppet hela sommaren med full bemanning igen i mitten av augusti.

Dpnova har länge varit Nordens största tandteknikerlabratorium. Turerna kring dpnova har varit många den sista tiden med flera ledar- och ägarbyten.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev