Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

18 mars 2014

Dr. Ronald Jackson föreläste för SACD

Swedish Academy of Cosmetic Dentistry, SACD som verkligen höjer ribban för excellent vidareutbildning med knorr på estetisk tandvård hade en bejublad höjdare fredag 14 mars med en uppföljande Hands-On kurs under lördagen.

Fredagen var besökt av ca 80 deltagare som tog del av föreläsarens alla praktiska tips. Alla fick med sig mycket användbara tips om både rutiner, kliniska tips och förslag på suveräna produkter från kända och helt nya tillverkare.

Hands-On delen under lördagen blev en succé där Dr. Jackson vägledde deltagarna i både anatomi som färg och karaktäriseringslära. Mycket användbar information.

Som regel är SACD-arrangemangen av mycket hög klass som bör besökas av fler tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. Alla har mycket att ta med sig hem efter en kursdag. Ett medlemskap är inget krav men det gör inte ont att vara!

SACD har 14 sponsrande dentalföretag som också arrangerar en mindre utställning av aktuella produkter i anslutning till föreläsningarna. Uppskattat att se produkter som är omtalade. Stimulerande för säljarna att få beställningar på plats.

Nästa SACD arrangemang äger rum i Stockholm 26 – 27 september med den välkände Dr Stephen Chou som blev tandläkare efter att han utbildats till tandtekniker!

Därefter är det kurs i Göteborg med den fantastiske tandläkaren Galip Gürel som kan trolla fram estetiska slutresultat, 28 – 29 november berättar han för dig och alla andra hur han gör.

 

Sten Lagerstedt, DentMan AB

 

Om Dr Ronald Jacksson ››

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev