Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

12 maj 2011

”En dröm går i uppfyllelse”

Nytt tandvårdscenter invigt i Göteborg.

 

En klinik som erbjuder patienterna bästa möjliga tandvård, bemötande och kvalitet i en supermodern miljö, är ledstjärnan för den nya Dagnelidkliniken i Göteborg som blir en av Sveriges största privata tandläkarkliniker.

Med ett stort team av specialister inom alla tänkbara områden satsar man stort på modern tandvård för sina patienter och ett välutrustat utbildningscenter för vidareutbildning av kollegor från hela världen.

invigning_dagnelid

Dagenlidkliniken invigdes den 11 maj av Carl Bennet, Lifco Group, tillsammans med ett hundratal kollegor och leverantörer från hela landet. (Bild: Klinikchef Marcus Dagnelid & Carl Bennet)

 

Tandvård i lugn och ro

 

Ledstjärnan har varit att varje enskild patient skall bli omhändertagen i en lugn miljö och erbjudas tandvård av världsklass. Patienten får inte bara tillgång till den senaste inom tandvård och teknik utan skall också få bästa bemötande med korta väntetider, snabbast möjliga behandling och bästa omhändertagande och kvalitet.

Som nybliven specialist i oral protetik och klinikchef, är det en dröm som nu går i uppfyllelse”, säger Marcus Dagnelid.

 

Den senaste tekniken inom modern tandvård

 

Kliniken har tio behandlingsrum med allt ifrån helautomatiska behandlingsstolar till CAD/CAM, ultraljuds- och laserutrustning och 3-dimensionell röntgen (CBCT) för avancerad diagnostik. Klinken inrymmer också ett Inhouse tandtekniskt lab som drivs av Dental Syd.

Storsatsning på utbildningsaktiviteter

Dagnelidkliniken storsatsar också på utbildning och har inrett sin nya klinik med toppmoderna kurslokaler och utrustning för live kirurgi och Webinars. Här skall tandläkare från hela världen erbjudas vidareutbildning i det senaste inom modern tandvård.

Se invigningen på video ››

Text och bild: Per Ahlberg/Gunilla Ekholtz

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev