Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

20 maj 2010

Få tandläkare registrerar sina priser

Många tandläkare och tandhygienister har ännu inte registrerat sina priser på Försäkringskassan jämförelsesajt. Det rapporterar Sydsvenskan.

Försäkringskassans sajt för prisjämförelser har haft stora tekniska problem och enligt Privattandläkarna är det därför många tandläkare ännu inte har lagt in sina priser.

– I höstas hade vi till och med avrått våra medlemmar från att redovisa uppgifterna, så dåligt fungerade systemet, säger organisationens pressekreterare Dan Nilsson till Sydsvenskan.

Sedan i vintras ska emellertid de tekniska problemen vara lösta och nu rekommenderar Privattandläkarna sina medlemmar att snarast rapportera in sina priser.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev