Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

Media

18 februari 2020

Fabulous Smiles: Verktyg för den estetiske tandläkaren och tandteknikern både i bokform och mjukvara

Vikten av att idag ha en snygg, användarvänlig och responsiv hemsida kan inte underskattas. Allt fler människor handlar via mobilen och FAB Smiles kunder är inget undantag. Kundresan på en hemsida måste fungera oavsett vilken plattform besöket kommer ifrån.


Boken Fabulous Smiles – nu även på nätet

I FAB Smiles fall är det dessutom två olika kundresor som behöver tillfredsställas. Besökarna ska dels få inblick i hur de på bästa sätt kan använda Fabulous Smiles Boken som ett verktyg i vardagen, men också enkelt kunna beställa en bok eller tillbehör till denna.

FAB Smiles VD Kate Brantvik förklarar:

”Precis som för de flesta företag är hemsidan vår viktigaste kanal. Det är här många besökare får sitt första intryck av oss. Självklart vill vi att den ska vara en sälj- och supportrepresentant för oss dygnet runt, alla dagar i veckan. Vår förhoppning med det nya gränssnittet på hemsidan är att besöken blir smidigare för köpare samt att de lättare tar till sig boken som ett verktyg i vardagen.

Kate Brantvik

Kate Brantvik

Det har skett en hel del hos FAB Smiles den senaste tiden. Företaget skapades 2019 och har redan hunnit sälja boken i över 40 länder och 5 kontinenter. Under året har allt från logga till en ny grafisk profil  tagits fram. Med den nya hemsidan implementerades även kortbetalstjänsten Stripe i webbshoppen. Nu har alltså den ännu större förändringen med nya Fabsmilesbook.com kommit i mål.

”Inte minst hemsidans facelift har inneburit mycket arbete. Men vi är övertygade om att jobbet som lagts ner kommer göra skillnad för våra kunder. Vi vill att hemsidan ska vara inspirerande och enkel för besökare hela vägen från information till köp. Och nu gör vi helhetsupplevelsen ännu bättre när vi kan erbjuda en renodlad kortbetalning som komplement till PayPal som varit enda alternativet tidiagare” säger Kate Brantvik.

Om FAB Smiles
FAB Smiles grundades 2019 och har med sin bok Fabulous Smiles tagit den digitala världen med storm. Med en analog bok som kompletteras med Mjukvara och bibliotek i 3Shapes olika program såsom 3Shape Smile Design, en mjukvara som simulerar patienternas nya leende samt 3Shape Dental Designer, en design mjukvara för lab som innehåller biblioteken från boken och låter din tekniker skapa fantastiska naturliga leenden med FAB Biblioteken.

Källa: Cosmodent

Relaterat:

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev