Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

6 april 2009

Fint pris till Per-Ingvar Brånemark

Styrelsen för Västsvenska Industri- och Handelskammaren tilldelar professor Per-Ingvar Brånemark Handelskammarens utmärkelse av första storleken för sina avgörande insatser för det västsvenska näringslivet.

Per-Ingvar Brånemark får utmärkelsen för sin framgångsrika kommersialisering av upptäckten att grundämnet titan har en förmåga att integreras med benvävnad genom osseointegration. Denna upptäckt gjorde att Per-Ingvar Brånemark kunde utveckla implantat bland annat som ersättning för tandrötter. Företaget Nobel Biocare, som Brånemark därmed lade grunden till, är i dag en viktig del av det kluster av medicintekniska företag som Västsverige är känt för, skriver Handelskammaren i ett pressmeddelande.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev