Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

14 januari 2014

Folktandvården Stockholm ansluter sig till Tandläkare.se

Folktandvården Stockholm ansluter sig till Tandläkare.se som kanal för att nå ut till fler kunder på nätet.

 

Folktandvården Stockholm ansluter sig till och exponer sina samtliga kliniker på söktjänsten Tandläkare.se. Det innebär att deras mottagningar i Stockholm blir bokningsbara. Tjänsten samlar alla Sveriges tandläkare på en plats och gör det möjligt för patienter att söka, boka och jämföra olika tandläkare på nätet.

För Tandläkare.se är affären med Folktandvården Stockholm ett stort steg i rätt riktning och ett bevis på att tjänsten levererar både för landsting och privata aktörer.

–  Det är kul att just landstingen som ligger i framkant online ser fördelarna med vår tjänst och ser nyttan av att vara med i tjänsten Tandläkare.se. Det är ett bevis på att vi har en tjänst som är attraktiv, levererar och hjälper kliniker att få bättre exponering online, säger Daniel Carlman, vd för Tandläkare.se.

–  Folktandvården Stockholm var tidigt ute med att se fördelarna med att låta kunder boka, avboka och boka om sina tider via internet. Dessa funktioner är de mest populära och underlättar både för patienter och minskar trycket på administrativa funktioner.

Företaget bakom söktjänsten Tandläkare.se är Healthcare Media Sweden AB. Företaget specialiserar sig på att bygga söktjänster och hjälper företag inom sjukvård och hälsa att få fler kunder och synas bättre på webben.

 

Källa: Pressmedelande Healthcare Media Sweden AB

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev