Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

10 april 2013

Företagsnytt: Bigman har flyttat till Arenastaden – Friends Arena

Välkommen på premiärföreläsning med Dr Francois Bronnec ”A biocompatible material for the present and future: the why and how to achieve predictability in vital pulp therapy and endodontics” torsdagen den 30:e maj 2013 kl 18:00 – 21:00

Bigman AB har varit aktiva i dentalbranschen sedan 1971 och introducerat kontinuerligt intressanta varumärken på den svenska marknaden. Idag lägger vi stor fokus på våra leverantörer Septodont och A-dec. Septodont är världens största tillverkare av lokalanestesi för tandvård och i Sverige marknadsför Bigman preparaten Septocaine och Septocaine Forte. A-dec är världens största tillverkare av stol & unit och har tillsammans med Bigman nystartat på den svenska marknaden.

Som ett mindre nischat företag inom dental kommer vi lägga stor fokus på möten med våra kunder. Därför har Bigman under påsk flyttat in i nya lokaler bredvid nya Nationalarenan – Friends Arena. Bigman kommer kombinera läget med aktiviteter för tandläkare och även kopplat till underhållande evenemang på Friends Arena.

I fastigheten på Evenemangsgatan 31 har vi tillgång till en Sky Bar med härlig utsikt över Solna och Sundbyberg. Här kommer vi kunna erbjuda trevliga tillställningar tillsammans med nya restaurangen Slagteriaktiebolaget i huset som drivs av anrika Sabis.

Om man är ute och letar efter förnyelse till sin praktik är man välkommen på lunch för att se vad vi kan erbjuda i utrustningsväg.

Den 30:e maj har vi vårt första evenemang då tandläkare är välkomna för att lyssna till Dr Francois Bronnec från Paris som kommer informera om det nya materialet Biodentine. Seminariet kommer att hållas i Skybaren på Evenemangsgatan 31 och vi bjuder på något gott från restaurang Slagteriaktiebolaget.

Anmäl dig här ››

/Bigman

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev