Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Kvalitet

25 november 2011

GC Europe har tilldelats prestigefyllt kvalitetspris

GC Europe har tilldelats prestigefyllt kvalitetspris ”Awards Benelux Excellence”. Detta pris delas ut till organisationer som sticker ut tack vare sin utmärkta användning av koncept och uppnå enastående resultat.

Detta i en ständigt föränderlig miljö, där företagets organisation tvingas att utveckla sin förmåga till strategisk innovation, effektivisera sina processer och vara till belåtenhet för alla intressenter (aktieägare, anställda, kunder, partners, miljö etc.).

Utmärkelsen baserar sig på:
EFQM-modellen för Business Excellence, den mest använda ledarskapsmodell i europeiska organisationer, över 40 000 organisationer i Europa tillämpar denna metod;

– En kultur av ständiga förbättringar
– Utbyte av god praxis mellan olika avdelningar eller organisationer

”Benelux Excellence Award”
Priset belönar organisationer som har en ”hög kvalitet”. Priset återspeglar mognad styrmetod och visar att vinnaren är ett av de bästa företagen i Europa. Det är en eftertraktad och prestigefylld utmärkelse, och gör en jämförelse med andra företag (benchmarking).

För att vinna denna distinktion, måste organisationer genomgå en utvärdering av deras ledningssystem. Kandidater till priset är besök av ett team på två till fyra EFQM ® bedömare. Detta team bedömer ärendet, möter anställda i bolaget och ger en bedömning rapport med rekommendationer för ytterligare förbättringar.

Klubben för de bästa företagen i Europa
I över 25 år har GC varit väl kända för tandläkare och tandtekniker som leverantör av konstant kvalitet och användarvänliga produkter och ovanligt hög kundnöjdhet.

Engagemanget för tandhälsa har alltid resulterat i produkter med mervärde för kunderna. Som ett innovativt företag med tradition och erfarenhet vill GC vara en betydande aktör inom tandvården. GC är fast beslutna att inte bara den tekniska säkerheten för produkterna, utan också för människors säkerhet och allmän oral hälsa i synnerhet, alltid i kombination med de senaste vetenskapliga rönen.

Bedömarna ansvarar för utvärdering GC Europe betonade att: ”GC Europe sköts via strukturerade processer i linje med sin strategi. GC Europe använder ett beslut som baseras på fakta för att nå ett balanserad och hållbar resultat ”.

Källa: 03.01_BUSINESS_EXCELLENCE_AWARDEN211111.doc

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev