Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

GHP Specialisttandläkarna Nacka satsar 20 Mkr på klinikflytt

De startade för 35 år sedan, som en av de första klinikerna specialiserade inom implantat och rehabilitering av tandlöshet. Den 18 december flyttar GHP Specialisttandläkarna Nacka till det nybyggda huset för vård och hälsa, CURANTEN, alldeles intill Sickla köpcentrum. Ägaren, GHP, vill genom en av sina största investeringar hittills i landet bygga en klinik som står rustad att möta höga framtida krav från patienter, remittenter och medarbetare.

Under åren har GHP Specialisttandläkarna Nacka utvecklat sin vårdorganisation till att kunna erbjuda all specialiserad vård som krävts för att uppnå bästa möjliga kvalitet. Kliniken har idag specialister inom käkkirurgi, radiologi, protetik, parodontologi, endodonti och bettfysiologi under samma tak. Kliniken har 50 medarbetare och får årligen över 2.000 remisser från ett par hundra remitterande tandläkare

– Vi tror på att arbeta multidisciplinärt och genomföra en helhetsbehandling som säkerställer kvalitet och patientsäkerhet, säger Klinikchefen Pär Almqvist som är specialist i Oral Protetik och har arbetat hos GHP Specialisttandläkarna Nacka sedan starten 1985.

GHP Specialisttandläkarna Nacka ingår i GHP Specialty Care, som är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med cirka 700 anställda, vars ledord är kvalitet genom specialisering och samhällsnytta.

Flytt över ”gränserna”

I CURANTEN kommer det att finnas ett naturligt utbyte med flertalet andra discipliner utöver sin egen, säger Pär Almqvist, vilket ytterligare kan förstärka sambandet mellan munhälsa och allmänhälsa för patienterna. Kliniken blir granne med vårdcentral, BVC, Naprapater, Sjukgymnaster, Psykolog, Kiropraktor med flera.

’- De nya lokalerna är mycket fina med bra och välkomnande patientmiljö och ett stadsnära läge. Utökade kommunikationsvägar gör att alla patienter har lätt att hitta hit. Det finns även ett parkeringshus strax intill oss, berättar Pär och fortsätter:

’- Vi utökar från 11 till 16 behandlingsrum. Kliniken har omklädnings- och vilorum för patienter som genomgår kirurgi samt en röntgenavdelning som kan mäta sig med de stora sjukhusens specialisttandvård.

Samtidigt får medarbetarna allt som behövs för det digitala arbetsflödet, från utredningar till laboratoriet med 13 tandtekniker. ”Grundbulten” i den nya kliniken är oförändrad – samma medarbetare, samma goda omvårdnad och samma patientsäkerhet som tidigare, avrundar Pär som, tillsammans med personalen, ser fram emot att välkomna remittenter och patienter till den nya kliniken.

Se vår nya film där Pär Almqvist berättar om flytten:

Flytten sker den 18 december 2020 och den nya adressen är:

GHP Specialisttandläkarna Nacka
Smedjegatan 18, plan 6 131 54 Nacka
Tel: 08-718 30 50  info.nacka@specialisttandlakarna.se

 

Källa: GHP Specialisttandläkarna Nacka

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev