Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

GHP Specialisttandläkarna Nacka välkomnar till ny toppmodern klinik

GHP Specialisttandläkarna Nacka har flyttat in i vård- och hälsohuset Curanten som tillhör Sickla Köpkvarter och välkomnar nu kollegor att remittera patienter till den nya mottagningen.

Kliniken har en välkomnande patientmiljö med ett stadsnära läge. Utökade kommunikationsvägar gör att alla patienter, även fortsättningsvis, kommer ha lätt att hitta hit. Tar man bilen så finns ett parkeringshus tillgängligt precis bredvid Curanten där den nya kliniken ligger.

Ägaren, GHP Specialty Care, har genom en av sina största investeringar under 2020, byggt en klinik som ska klara höga framtida krav från patienter, remittenter och medarbetare. Kliniken, som har 50 medarbetare och årligen får över 2. 000 remisser från ett par hundra tandläkare, har specialister inom käkkirurgi, radiologi, protetik, parodontologi, endodonti och bettfysiologi – och fler områden kan komma till.

Allt och alla är nu igång. Så välkommen att skicka in din remiss, kontakta oss för en rundvandring eller ring om du vill veta mer!

GHP Specialisttandläkarna Nacka

Smedjegatan 18, plan 6 131 54 Nacka

Tel: 08-718 30 50  info.nacka@specialisttandlakarna.se

www.specialisttandlakarna.se

Om GHP Specialisttandläkarna Nacka

GHP Specialisttandläkarna Nacka har funnits i 35 år. Det är en av Sveriges största kliniker, specialiserad inom implantat och rehabilitering av tandlöshet. I sina nya lokaler har man utökat från 11 till 16 behandlingsrum och byggt upp en röntgenavdelning som kan mäta sig med de stora sjukhusens specialisttandvård. Samtidigt har medarbetarna allt som behövs för det digitala arbetsflödet – från utredningar till det tandtekniska laboratoriet med 13 anställda tandtekniker.

Källa: GHP Specialisttandläkarna Nacka

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev