Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Produktnyheter

27 februari 2013

Goda resultat när Ica-kuriren testar eltandborstar

Vissa eltandborstar brummar och vibrerar, en del låter som tandläkarborrar, men det blir rent med rätt teknik. Ingen av de åtta borstarna i testet borstar dåligt men vissa har onödigt många finesser. Läs mer om testet som är gjort av APL för Ica-kuriren.

Att använda en eltandborste kan vara en omskakande upplevelse innan man vant sig vid vibrationerna. Ljud och vibrationer  skiljer sig mycket åt, vissa låter som ett ilsket bi eller en tandläkarborr, andra brummar lite dovt.

Eltandborstar finns i alla prisklasser med och utan finesser. Prisskillnaderna är stora. Icakuriren har valt ut åtta som kostar från 179 upp till 1 995 kronor från fyra olika tillverkare.

Läs hela testet av eltandborstar ››

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje månad.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev