Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Happident får ny VD

Marika Qvist blir ny VD för tandvårdskedjan Happident från och med februari 2021.

’- Jag är mycket glad över att Marika har tackat ja till uppdraget som VD för Happident koncernen. Marika har en både bred och lång erfarenhet som VD och hon har skapat mycket goda resultat och framgångar i de organisationer hon verkat för. Erfarenheten sträcker sig också från stora företag till mindre tillväxtorienterade bolag vilket passar mycket väl in för Happidents nästa utvecklingsfas säger Mazdak Eyrumlu, tandläkare, ägare och ordförande i Happident koncernen.

Marika Qvist kommer närmast från en roll som VD för Folktandvården Skåne AB som idag är ett av Sveriges tio största hälso- och sjukvårdsföretag med en omsättning på 1,2 miljarder SEK. Marika har under sju år utvecklat Folktandvården Skåne till ett färgstarkt, kunskapsdrivande, tandvårdsföretag. Innan dess var Marika VD och delägare hos en av Sveriges större PR-byråer.

– Jag är mycket glad och hedrad över att få möjligheten att leda Happident in i en ny spännande utvecklingsfas. Det finns från grunden ett gediget branschkunnande och en stark entreprenöriell drivkraft som lockar. Kombinationen av detta blir centralt att bygga vidare på, säger Marika Qvist

Happident grundades under 2018 efter förvärvet av Orasolv-koncernen och har därefter växt ytterligare genom förvärv av ett antal tandvårdskliniker. Genom ett gediget arbete har man skapat en enhetlig och kliniskt genomsyrad organisation med ett starkt varumärke för patienter och medarbetare. Happidents ambition är att genom en kombination av förvärv och organisk tillväxt bli den ledande och mest unika tandvårdskedjan i Skandinavien.

Källa: Happident

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev