Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Henry Schein på FORTUNE ‘World´s most admired companies’ lista för 22:a året i rad

Företaget rankades först i sin bransch för femte året i rad.

Henry Schein, Inc., världens största leverantör av hälsovårdslösningar till kontorsbaserade tandläkare och läkare meddelade idag att det har utsetts till FORTUNE® “World’s Most Admired Companies” lista för 2023, ett erkännande som företaget har fått 22 år i rad. Henry Schein rankades också först bland grossisterna inom hälso- och sjukvårdskategori för femte året i rad.

”Under mer än 90 år har vårt engagemang för våra intressenters framgångar – våra kunder, leverantörer, Team Schein-medlemmar, investerare och samhället i stort – länge varit grunden för vår målinriktade strategi för affärer och våra insatser för att skapa en hälsosammare värld”, säger Stanley M. Bergman, styrelseordförande och verkställande direktör för Henry Schein. ”Trots de utmaningar vi står inför som samhälle och bransch är engagemanget och beslutsamheten hos de cirka 22 000 Team Schein-medlemmarna fortfarande oförändrad och våra värderingar fortsätter att vara en viktig drivkraft för företagets framgång. Å Team Scheins vägnar är vi hedrade över att vara med på Fortunes lista “World’s Most Admired Companies”.”

Stanley M. Bergman, styrelseordförande och verkställande direktör för Henry Schein

Stanley M. Bergman, styrelseordförande och verkställande direktör för Henry Schein

Enligt FORTUNE är listan ”World’s Most Admired Companies” ett slutbetyg för ett företags rykte. FORTUNE har publicerat hela listan på sin hemsida.

Källa: Pressrelease Henry Scheine

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev