Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

1 juni 2009

Hon ska skapa nya tandborstar

TePe rekryterar nu en odontolog till sitt huvudkontor i Malmö. Anna Nilvéus Olofsson är specialist i barn- och ungdomstandvård och kommer närmast från tjänsten som övertandläkare i pedodonti på Centrum för specialisttandvård i Lund.

TePe har samarbetat med tandläkarhögskolor och specialisttandvård ända sedan företaget grundades år 1965. Bland annat sker all produktutveckling i nära samarbete med tandvårdsexpertis.

Genom rekryteringen av Anna Nilvéus Olofsson vill företaget koppla utvecklingen av produkter ännu närmare vetenskaplig och klinisk kunskap.

– Det känns spännande att gå in i en ny roll och fullt ut vara delaktig i utvecklandet av nya tandvårdsprodukter, säger Anna Nilvéus Olofsson.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev