Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

HR-specialist Hanna Bergfäldt stärker MyDentist styrelse ”Vi ska bli branschens mest attraktiva arbetsgivare”

MyDentist, en av Sveriges mest expansiva tandvårdskedjor, stärker nu sin styrelse med Hanna Bergfäldt, HR-chef på Elgiganten. MyDentist ska bli den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen och vill med den nya styrelsemedlemmen stärka kunskapen om HR-frågor i bolaget och i styrelsen.

– Mycket handlar om tydlighet och att aldrig lova mer än vad man kan hålla. Det är samma i alla branscher. Men alla branscher är också unika i sig, med sina utmaningar och möjligheter. Dentalbranschen har sina och det ska bli oerhört spännande att lära sig mer om den och ta med mig mina erfarenheter från Elgiganten och andra bolag som jag arbetat med HR-frågor i, säger Hanna Bergfäldt, ny styrelseledamot i MyDentist.

Ständig utveckling är en av hörnstenarna för MyDentist och ett sätt att nå det långsiktiga målet att bli Nordens största dentalkedja. Och utvecklingen rör alla områden, från mötet med kunden till IT-system och personalfrågor.

– Ska hela organisationen känna den här utvecklingen och vara en del av den så är det en förutsättning att även styrelsen utvecklas. Hanna Bergfäldt är mycket välkommen till vårt styrelsearbete och hennes erfarenheter kommer att stärka gruppen, säger Henrik Johansson, styrelseordförande på MyDentist.

Hanna Bergfäldt

Hanna Bergfäldt

MyDentist är i början av en ny tillväxtfas där flera nya kliniker ska etableras inom kort. Att hitta rätt medarbetare är nyckeln till en väl fungerande klinik som uppskattas och rekommenderas av medarbetare och kunder. Samtidigt är det en utmaning att bibehålla en stark företagskultur i en expansiv fas där många uppköp av mindre kliniker ingår i strategin. Därför blir HR-frågorna allt viktigare för MyDentist, vilket är ett av skälen till att man tar in Hanna Bergfäldt i styrelsen.

– Vi växer, förvärvar och öppnar nya kliniker och vi ska samtidigt vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen. I den processen måste vi vara tydliga i vårt erbjudande till såväl våra kunder som medarbetare. Vi vill stärka vår employer branding och koppla ihop den med vår varumärkesstrategi. I det arbetet ser jag fram emot att ha Hanna med i styrelsen så hon kan bidra med sin expertis. Hennes historik och erfarenheter från olika branscher och senast från Elgiganten är en spännande bakgrund som vi har mycket att lära från, säger Fredrik Wistrand, grundare och vd på MyDentist.

Källa: MyDentist

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev