Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

IDS 100-årsjubileum: Zirkonzahn är en del av det!

Zirkonzahn kommer till Köln med sina innovationer: en intraoral scanner, ett 3D-utskriftssystem och en ny fräsenhet men även material, programvara och smarta lösningar för att optimera det dagliga dentala arbetsflödet.

Zirkonzahn ställer ut på IDS i Köln den 14-18 mars 2023. Vi kommer att presentera våra innovationer och ett stort utbud av produkter i en helt unik dental miljö.

– Jag kommer till Köln med ett härligt team. Vi ser fram emot fem dagars nätverkande, innovationer och framsteg. Med vår genuina entusiasm för det vi gör kommer vi att kunna ge besökarna en helhetsbild av vårt hantverk, våra produkter, våra värden och våra hemtrakter, säger tandteknikermästare Enrico Steger, grundare av och VD för Zirkonzahn.

Besökarna kan ta del av den officiella presentationen av den nya fräsenheten M6, utrustad med funktion för byte av råämne, samt många andra nyheter avseende programvara och material. Den nya intraorala scannern och det förkonfigurerade 3D-utskriftssystemet, speciellt framtaget för det dentala arbetsflödet, kommer också att presenteras i montern. Zirkonzahns experter kommer också att visa alla de nya arbetstekniker och lösningar de har utvecklat för att optimera samarbetet mellan tandläkare och tandtekniker, och för att ytterligare förbättra kvaliteten och effektiviteten i det dagliga arbetsflödet på tandläkarmottagningar och i laboratorier.

Du hittar Zirkonzahns monter D-020 i den nya hallen 01.2 | www.zirkonzahn.com

Källa: Zirkonzahn

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev