Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

International Expert Symposium 2020 blir virtuellt

Ivoclar Vivadent flyttar sitt internationella expertsymposium 12 och 13 juni 2020 till ett online-format.

Att lyckas tillsammans med morgondagens tandvård – under detta motto bjuder Ivoclar Vivadent in kunder och partners till årets internationella expertsymposium. Här finns goda tillfällen att utforska nya chanser och möjligheter för det dagliga arbetet. I vårt online-format tar vi upp aktuella dentala ämnen på ett interaktivt och underhållande sätt: Deltagarna kan förvänta sig nya, spännande intryck, inspiration och intressanta fakta – presenterade av dentala experter från hela världen.

”Vi är övertygade om att detta beslut är rätt väg för oss. Som en innovativ och pålitlig partner vill vi uppfylla vår filosofi och tillgodose våra kunders behov genom att tillhandahålla förstahandsinformation gällande de senaste trenderna och utvecklingen inom dentalområdet, även i denna utmanande tid. Genom att hålla IES 2020 som ett online-evenemang försöker vi ta hänsyn till den aktuella situationen och samtidigt erbjuda våra kunder och partners en attraktiv plattform,” förklarar VD Diego Gabathuler.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev