Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Ivoclar deltar vid IDS 2023; upplev 100 års framgång från Liechtenstein

Från 14 till 18 mars 2023 kommer innovativa arbetsflöden att visas i Ivoclars monter vid den världsledande dentala IDS-mässan i Köln. År 2023 kommer bli ett betydelsefullt år för Ivoclar, eftersom bolaget kommer att fira sitt hundraårsjubileum, samtidigt som IDS ser tillbaka sin hundraåriga historia.

Ivoclars och IDS historia är sammanvävda genom ett långt lyckat partnerskap. Genom åren har Ivoclar upprepade gånger använt mässan för spännande världspremiärer av sina innovationer. IDS har alltid varit en utmärkt plattform för att träffa kunder och partner från hela världen. Nästa år har IDS och Ivoclar något gemensamt: Båda kan se tillbaka på 100-år av framgång, som lämnat ett bestående intryck på den dentala industrin.
Mot denna bakgrund tittar Ivoclar Group inte bara framåt för att visa upp nya produkter, utan passar även på att fira sitt hundraårsjubileum tillsammans med sina kunder.

Arbetsflöden och helhetslösningar i Ivoclars monter
Kunderna står i centrum för allt som Ivoclar gör. Det Liechtenstein-baserade bolaget lägger särskild vikt vid att uppmärksamma och förstå de utmaningar som tandläkare, tandtekniker och tandhygienister möter i sitt dagliga arbete, samt att leverera effektiva lösningar till dem. Löpande informationsutbyte och direkt dialog utgör inspirationskällan för företagets produktinnovationer och utveckling.

”Att ha kontakt med kunder, nätverka och presentera innovativa produkter och arbetsflöden kommer att stå i fokus för vårt deltagande på IDS 2023” säger Diego Gabathuler, CEO för Ivoclar Group. ”Vi ser fram emot att vara med nästa år och vi är övertygade om att det kommer att bli en spännande mässa. Vår planering och förberedelserna är i full gång för att erbjuda kunder och andra intressenter information och lösningar av högsta kvalitet, speciellt nu under vårt jubileumsår”, fortsätter Diego Gabathuler.

Kunder och intresserade parter kan besöka Ivoclar vid monter A20/ A10/ i Hall 11.3.

Om Ivoclar Group
Ivoclar Group med huvudsäte i Schaan, Liechtenstein, är en av världens ledande tillverkare av innovativa lösningar för högkvalitativa dentala applikationer. Företagets framgång baseras på en omfattande portfölj av produkter och system, stark forsknings- och utvecklingskapacitet och tydligt engagemang för träning och fortsatt utbildning. Bolaget säljer sina produkter i c:a 130 länder, har 47 dotterbolag och filialer och har ungefär 3500 anställda globalt. Mer information om Ivoclar Group finns tillgänglig på ivoclar.com

 

Källa: Ivoclar

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev