Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Johan Ahlberg tar över Dental24

Johan Ahlberg tar över efter Per Ahlberg som för 14 år sedan grundade Dental24.

Johan har under åren bistått sin far med bl.a. skapandet av nya prenumeranter och podcasts.

Johan är utbildad socionom via Stockholms Universitet och startade 2014 parallellt med sina studier sin egna podcast Veckans Samtal där han intervjuade flera kända personer såsom Lill Lindfors, Lars Ohly, Babben Larsson, Steffo Törnqvist, Marcus Birro, m.fl. Johan gjorde också Dental24 första podcastavsnitt 2015 med tandläkaren Gordon Meland, sedan dess har det blivit många fler podcasts på Dental24 relaterade till svensk tandvård i både Dental24 och andras regi.

Johan, 31 och Per, 65 kommer framgent att arbeta parallellt med att ytterligare utveckla Dental24 tillsammans med läsare och olika samarbetspartners.

– Det skall bli jätteintressant att fortsatt utveckla och arbeta med en unik digital mediekanal inom dentalbranschen, säger Johan Ahlberg, som under många år följt Dental24 resa på nära håll.

’- Jag kan inte tänka mig en bättre efterträdare än av en som har 50% av mitt DNA. Nu kommer Dental24, som redan uppskattas av många, utvecklas ytterligare i många år till. Per kommer fortsatt vara redaktör och ansvarig utgivare för Dental24 ett tag till. Det ger mig otroligt mycket livsglädje, säger Per Ahlberg.

Dental24 är en nischad community med publicering av relevant kunskap och information för den svenska tandvårdsprofessionen och är idag en ledande mediekanal inom dentalbranschen samt ett uppskattat alternativ till bl.a. sociala media och traditionell fackpress.

Besökare till Dental24.se kommer vanligtvis via Dental24 nyhetsbrev som utkommer varje vecka och når ut till de flesta som är intresserade av händelser inom svensk tandvård. En annan källa är Google-sök, eftersom det med tiden finns så många relevanta artiklar och fakta på Dental24.

Dental24 innehar sedan 2018 ett utgivningsbevis utfärdat av Myndigheten för press, radio och tv, vilket innebär att Dental24 har en ansvarig utgivare och grundlagsskydd enligt yttrandefrihetsgrundlagen, till skillnad från t.ex. sociala media. Detta kan vara nog så viktigt i dessa mediala tider.

Vill du träffa Johan och Per på Swedental i Göteborg den 16-18 november kan du höra av dig till info@dental24.se

/Dental24

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev