Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Johan Södergren ny expansionschef på MyDentist

MyDentist, en av Sveriges mest expansiva tandvårdskedjor, startar året med att rekrytera den branschkände Johan Södergren till ny expansionschef. MyDentist ska under 2022 öppna ett antal nya kliniker och fortsätta sin resa mot att bli Nordens största dentalkedja och det är här som Johan ska bidra med sin kunskap och sitt nätverk.

– Jag har träffat Johan i olika sammanhang sedan jag kom in i dentalbranschen för fem år sedan och mitt förtroende för honom har bara vuxit sedan dess. Han har en mycket bra känsla för affärer och hur man skapar en relation med kunderna på ett naturligt och bra sätt. Med de egenskaperna tror jag att han kommer att bli en mycket framgångsrik expansionschef på MyDentist. Med den planen som ligger för de kommande åren behöver vi både hitta attraktiva lägen och förvärv som passar in i vårt koncept, säger Fredrik Wistrand, vd och grundare av MyDentist.

Johan Södergren kommer senast från Curaprox, men har en lång erfarenhet av branschen från bland andra GC och Philips. Han har under åren lärt känna människorna i branschen och det är mycket det som driver honom. Glädjen över att träffa människor, lära känna dem och hitta lösningarna som passar just dem. Men efter många år inom försäljning av produkter och tjänster vill Johan nu fortsätta att utvecklas med mer komplexa affärer, men gärna stanna i branschen.

– Jag tycker verkligen om att träffa människor, prata med dem och försöka förstå vad som triggar dem och gör dem lyckliga. Kanske är det därför jag trivs i den här branschen. Det finns många mindre kliniker där varje tandläkare har sina tankar och mål med verksamheten. När jag nu tar mig an uppdraget som expansionschef för MyDentist kommer jag kunna fortsätta dialogen med klinikerna och se om jag på riktigt kan uppfylla deras drömmar, säger Johan Södergren, ny expansionschef på MyDentist.


Johan Södergren

Johan Södergren

MyDentist, som startade 2016 och idag har nio kliniker, ska under året öppna ett antal nya kliniker runt om i Sverige och med den ambitionen krävs det såväl attraktiva lokaler i centrala lägen, som förvärv av befintliga kliniker.

– Det är en aggressiv plan som kommer kräva mycket av många, och det gillar jag. Tydliga mål och en plan är viktigt. Det känns riktigt stimulerande att få vara med på den här expansionsresan med MyDentist. Konceptet som MyDentist har attraherar mig och jag gillar bland annat att det finns en shop i entrén, men också att konceptet byggs från grunden. Där alla delar är genomtänkta för att funka i stor skala, samtidigt som det ska vara en behaglig och trevlig upplevelse att besöka MyDentist, säger Johan Södergren.

Kontaktuppgift: Johan Södergren, tfn +46 (0)70 780 57 76

Källa: MyDentist

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev