Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Knowyn lanseras snart på över 500 kliniker i Danmark

Knowyn har nyligen valt att ingå ett samarbete med journalsystemet Al Dente i Danmark, där mjukvaran lanseras på över 500 tandvårdskliniker under mars månad.

Genom att nu fungera för 4 av de största journalsystemen i Norden, kan Knowyn utvecklas vidare tillsammans med både små- och stora tandvårdsverksamheter. ”Vi tackar Al Dente och CEO, Michael Munk Jakobsen, för förtroendet i vår produkt och vad det kan erbjuda deras kunder i Danmark, säger Magnus Rosell från Knowyn. Det skall bli väldigt spännande att ta sig an ett land och tillsammans med Al Dente optimera driften av tandvårdskliniker.”

Knowyn är ett online baserat KPI:system för tandvård som idag har kunder från den minsta kliniken till större tandvårdskedjor som t.ex. Oral Care och Capio. Genom att analysera och presentera värdefull data från journalsystem i en modern dashboard, kan kliniken fatta rätt beslut i rätt tid och på så sätt optimera både vårdkedjan men också ekonomin.

Källa: Knowyn.se

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev