Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Kungsörsförfattare ger ut bilderbok om att gå till tandläkaren

Nej! Inte gapa stort! är en bilderbok för 3-6 år av författaren Sarah Vegna och illustratören Leonie Verbrugge. Boken ges ut i juni 2023 och handlar om Yun som inte vill gå till tandläkaren.

– Jag hoppas att boken ska finnas i väntrummet på en massa tandläkarmottagningar. I boken är huvudpersonen rädd för att gå till tandläkaren men pappa hjälper till och gör upplevelsen lekfull, och till sist visar det sig vara en riktigt rolig upplevelse, säger Sarah Vegna.

Utöver skrivandet arbetar författaren även som illustratör och skrivpedagog. Hon skriver både för vuxna och barn och arbetar gärna normkreativt och med ämnen som kan behöva lyftas fram och pratas om.

–  Att man börjar med att säga nej när man ställs inför något nytt betyder ibland bara att man måste få tid att tänka efter, så att man kan göra sitt eget val, säger Sarah Vegna.

För mer information

 

Källa: Idus förlag

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev