Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Personnytt

24 april 2012

Lasse Svärd ny Sverigechef för Colosseum

Lasse Svärd blir regional manager för Colosseum i Sverige. Lasse Svärd är tandläkare till utbildningen, han är även beteendevetare med vuxenpedagogik som huvudämne. Han har de senaste 11 åren arbetat på Praktikertjänst Tandvård där han bland annat varit utbildnings- och kvalitetsansvarig.

”Jag är mycket glad över att börja hos Colosseum som är en spännande aktör på den Nordiska vårdmarknaden. Jag har tidigare arbetat tillsammans med VDn Per Rehnberg på Praktikertjänst under många år, våra visioner om modern vård med patienten i centrum stämmer väl ihop. Klinikerna har extremt bra förutsättningar att leverera högkvalitativ vård och är en stimulerande miljö för alla medarbetare. Fördelarna med att vara många är uppenbara. Jag ser fram emot att få vara med i den fortsatta utvecklingen och expansionen av Colosseum”, säger den nya Sverigechefen Lasse Svärd.

LasseSward

”Vi är väldigt nöjda att Lasse Svärd börjar som chef för våra svenska mottagningar. Lasse har en unik erfarenhet inom svensk tandvård. Hans paradgren, verksamhetsutveckling, passar väl med våra tankar om modern tandvård. Lasse har en djup kunskap kring kvalitet och hans nätverk är omfattande. Lasse, som får en plats i vår ledningsgrupp, bidrar med sin erfarenhet till Colosseum i hela Norden”, säger Per Rehnberg, VD och koncernchef.

Colosseum är en ledande Skandinavisk klinik-kedja inom tandvård, med 11 kliniker i Norge, 10 i Sverige och 3 i Danmark. Colosseum erbjuder tandvård med allt från bastandvård till avancerad specialisttandvård och har en årsomsättning på cirka 600 MSEK. Den första Colosseum kliniken etablerades i Oslo 1986. Man expanderade till Danmark 2002 och till Sverige 2007. IK Investment partners gick in som huvudägare 2010.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev