Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Ledarskap

8 maj 2012

Ledarskap med glädje och humor

Ett ledarskap fyllt av glädje och humor kan öka effektiviteten på arbetsplatsen. En ny bok beskriver hur och hjälper dig hitta din personliga ledarstil.

4709580ot
Författaren Pontus Bodelsson har varit vd sedan 1998. I sin bok Management by glädje beskriver han hur man kan bli en mer inspirerande chef genom att hitta sin egen personliga ledarstil. Enligt honom tar en inspirerande ledare kunderna och konkurrensen på allvar, men inte sig själv. Grundtanken är den forskning som visar att glädje och humor kan öka effektiviteten men boken betonar skillnaden i att känna glädje på och att känna glädje i jobbet. Glädje på är lusten, det lättsamma, medan glädje i jobbet innebär mål och mening med uppgiften, det meningsfulla. För att lyckas skapa en effektiv organisation gäller det att bejaka båda sidorna, och i boken får du veta hur du ska göra det. Boken ges ut av Liber.
Källa/text: Kvalitetsmagasinet/Jessica Bergh

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev