Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Linda Adehög ny IT- och marknadsansvarig på My Dentist

MyDentist fortsätter att stärka sin organisation och ledning och anställer nu Linda Adehög som IT- och marknadsansvarig.

– MyDentist ska bli tydligare i kommunikationen och hitta den röda tråden genom allt vi gör. På den resan är IT och de digitala kanalerna oerhört viktiga för oss, säger Linda Adehög.

Linda Adehög

Linda Adehög

Med de ambitioner som MyDentist har om att bli den största dentalkedjan i Norden och bli den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen krävs det en tydlighet i kommunikationen både externt och internt. Med rekryteringen av Linda Adehög får MyDentist tillgång till lång erfarenhet inom just det. Linda har de senaste nio åren varit IT- och marknadschef på Nordic Wellness, som under hennes tid gick från 40 till 280 anläggningar.

– Det finns många likheter mellan mitt tidigare uppdrag och det vi nu ska göra på MyDentist och jag ser verkligen fram emot att få göra en ny tillväxtresa. Att jag både får ansvar för marknadsföring och IT gör att vi effektivt kan samla vår externa och interna kommunikation, säger Linda Adehög, ny marknads- och IT-ansvarig på MyDentist.

MyDentist står inför en kraftig expansion där bolaget redan i höst kommer att öppna ett antal nya kliniker i Sverige, där den senaste etableringen i Kalmar offentliggjordes nyligen. Med den tillväxttakten behöver organisationen växa och utvecklas i samma takt. Ett naturligt steg blev att nu ta in en etablerad och erfaren marknads- och IT-ansvarig.

– Vi är mycket glada över att Linda nu börjar hos oss och vi har stora förväntningar på henne. Hon har en perfekt bakgrund och vet vad som krävs kommunikativt vid den här typen av tillväxt som vi är mitt uppe i. Med hennes kompetens och erfarenhet kommer vi kunna trygga vår kommunikation och koppla den till våra digitala kanaler, säger Fredrik Wistrand, grundare och vd på MyDentist.

Källa: My Dentist

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev