Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

13 september 2012

M-Tec certifierad för Ivoclar Vivadent och återförsäljare för 3shape

Under sommaren har M-Tec Dentals CAD/CAM produktion OpenMill genomgått produktions- och kvalitetskontroller av IvoclarVivadent och är nu är certifierade för produktion av IPS e.max CAD, IPS empress CAD och Telio.

M-Tec Dental har redan börjat leverera ut de första IPS e.max by OpenMill. Produkterna framställs fram till blåstadium och färdigställs sedan på laboratorium med målningstekniken för att sedan sintras i en vanlig porslinsugn eller med porslin efter sintringsprocessen. Kvaliteten blir mycket hög där fullanatomikronor framställs med väldig hög detaljrikedom.

M-Tec Dental återförsäljare av 3shape

M-Tec Dental också blivit återförsäljare av 3shapes nya teknikrevolutionerande intra-orala scanner Trios.  En munscanner som är lätt att använda med smidigt munstycke, kräver inget spray och filmar med 3shapes patenterade höghastighetsbildtagning. Endast ett klick behövs så börjar 3000 bilder i sekunden tas och en normal kvadrant med preparationsscanning, motbitning och index tar ca 3 minuter i total tidsåtgång. Även 3shapes användarvänliga mjukvara är så klart integrerad i systemet.

Välkommen att kontakta oss för demonstration på klinik!

m_tec

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev