Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

27 maj 2014

M-TEC öppnar nytt kontor i Stockholm

Företagsnytt: Malmöbaserade M-TEC Dental har ökat starkt de senaste åren och som ett led i rådgivning och ökad tillgänglighet har man öppnat ett nytt kontor i södra Stockholm.

MTecSth

Bildtext: Produktspecialist Anneli Jaginder (th) och innesäljare Ina Pedersen (tv) sköter det nyöppnade kontoret i Stockholmsförorten Älvsjö. Anneli Jaginder säger: – Nu finns vi tillgängliga med hela M-Tecs utbud för Stockholm och Mälardalen med lokala kontaktpersoner. (Foto: M-TEC).

 

Anneli Jaginder och Ina Pedersen har nyss öppnat M-Tecs Stockholmskontor på Långsjövägen i Älvsjö. Bägge är erfarna tandtekniker i botten, med tillsammans över 30 års erfarenhet och har också arbetat länge med försäljning inom dentalbranschen. Anneli började redan i höstas sin uppsökande verksamhet och besöker tandläkare och labb i hela Mälardalen. Anneli berättar:

 

– I och med vårt breda lagerutbud för både tandtekniker och tandläkare, samt den egna produktionen av Open Mill med CAD/CAM producerade kronor, broar och implantat, vill vi med våra produkter och kunskap kunna erbjuda en effektiv produktionskedja mellan tandläkaren, labb och produktionscenter.

Hon förklarar vidare:

 

– Som tandtekniker vet jag hur viktigt det är att kunna arbeta med rätt material och kvalitet. Jag försöker därför vara ute hos våra kunder så mycket det går och informerar utöver om våra produkter, speciellt om processer som kan förbättra samarbetet och var man kan spara tid och pengar utan att tumma på kvaliteten. Dessutom hjälper jag våra kunder att planera för ett förmånligt affärsavtal.

 

Utökad webshop

M-Tec Dental har en omfattande webshop, som tillhandahåller allt för dentallabben och över 90 % av tandläkarens behov. Ina Pedersen som är verksam från kontoret i Älvsjö säger:

 

– Nu har vi förbättrat webshoppen på många punkter. Det är enklare att navigera och söka produkter och informationen om produkterna är nu också förbättrad. Ina Pedersen fortsätter:

 

– Men den personliga rådgivningen är fortfarande viktigast. Min funktion är att sälja, ge råd och hjälpa våra kunder och säkerställa att leveranserna sker så snabbt som möjligt. Vi har som målsättning att kunna leverera ut samma dag som en order kommer in. Hon avslutar:

 

– Slutligen är det särskilt viktigt att vi har ett nära och personligt samarbete med alla labb som lägger order på våra Open Mill produkter.

 

Källa: M-TEC

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev