Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Malmö högskola lanserar ny tandvårdssida

Den 17 oktober lanserade Tandvårdshögskolans en ny tandvårdssida. Förutom ett uppdaterat gränssnitt med en lättillgängligare navigering finns det nu också möjlighet att enkelt anmäla sitt intresse att bli patient vid fakulteten.

– Vi konkurrerar om patienterna med tandvårdens övriga aktörer och därför är det viktigt att vi presenterar vår verksamhet på ett bra och lättillgängligt sätt, säger Leif Leisnert, ordförande i Tandvårdsnämnden.

På Kliniken för allmän barn och ungdomstandvård (ABUT) jobbar man aktivt med att marknadsföra sig på flera plan där hemsidan är en viktig del.

– Det är viktigt att vi synliggör vår verksamhet för Malmöborna och lyfter fram den fina barntandvård som vi kan erbjuda på Tandvårdshögskolan, säger Lars Bondemark, professor i ortodonti (tandreglering).

puff_tvh

För föräldrar med barn under 19 år finns det också möjlighet att anmäla – eller lista som det också kallas – sina barn som patienter.
– Här blir alla barn omhändertagna och behandlade i en lugn miljö med barnet i fokus. På studentkliniken behandlas barn- och ungdomspatienter av studenter som går sitt sista år på den 5-åriga tandläkarutbildningen, utvecklar Gunilla Klingberg, professor i pedonti (barntandvård).

Verksamheten på ABUT är en viktig del i utbildningen av tandläkare.
– Det är angeläget att vi har ett jämt och rikt inflöde av patienter för att kunna säkra den höga kvalitén i undervisningen, avslutar Lars.

Här kan du besöka den nya Tandvårdssidan

Text: Daniel Bengmark

Källa: Malmö Högskola

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev