Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

Personnytt

20 augusti 2020

Mathias Ahl, Stockholm, ny president för SACD

Sedan i somras är tandläkaren Mathias Ahl, Stockholm, ny president för SACD – Swedish Academy of Cosmetic Dentistry.

Mathias Ahl är en av många SACD-medlemmar som fastnade för akademins kultur av passion för kunskap och vidareutbildning.

”Jag minns tydligt min första kontakt med SACD: Efter att ha kört på i vanliga spår, trädde man in en helt ny värld av kunskap. När man gläntat in genom den dörren, så är det omöjligt att vända. Det är som ett gift. Man vill ständigt fortsätta att utvecklas”.

Höstkurs med en av Europas främsta nya kosmetiska tandläkare

Främsta uppgift blir att ro i land kursen med den spanske tandläkaren Dr Javier Tapia, i oktober. Det är litet vågspel, med tanken på efterdyningarna av Corona-pandemin. Men risken är värd att ta, och vi är bättre förberedda den här gången.

”Tapia är en av Europas mest spännande föreläsare just nu. Han var med och bildade Bio Emulation Group, som är en helt ny skola inom kosmetisk tandvård. De arbetar inifrån och ut, kan man säga.”

Mathias Ahl har varit verksam som tandläkare sedan 1994 och suttit i SACD:s styrelse sedan 2018. Han har sin praktik på Sveavägen i Stockholm.

Mathias Ahl, ny president för SACD

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev