Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Mattias Torell förstärker Neoss och ARC organisation

Neoss, med säte i Göteborg och egen tillverkning av individuell protetik genom ARC i Helsingborg, fortsätter att expandera både globalt och i Sverige.

I mitten på maj börjar Mattias Torell sin anställning hos Neoss/ARC Solutions. Mattias har tillbringat hela sitt yrkesverksamma liv inom dentalbranschen i nationella och internationella roller. Först som tandtekniker, sedan med att arbeta inom det som har blivit Denstply Sirona i Mölndal med fokus på allt inom CADCAM för att de senaste 6 åren arbeta med att bygga upp Elos Accurate sortimentet för Elos Medtech.

Mattias passar perfekt in i Neoss/ARC Solutions tillväxtbygge och kommer med sin breda kompetens att få en nyckelroll i bolagen”, menar ARC Solutions VD Joakim Svensson och får medhåll av Neoss grundare Fredrik Engman.

 

Mattias Torell

Mattias Torell

I och med att Neoss har sin egen produktion av individuell protetik i Sverige genom ARC så finns det en unik potential att erbjuda helhetslösningar till både kliniker och tandtekniska labb.

Mattias kommer tillsammans med den nya säljchefen på Neoss, Pelle Pettersson, att ta fram och erbjuda nya digitala arbetssätt och verktyg då Neoss och ARC investerar i ny teknik, ökad produktion och lokal service.

Källa: Neoss

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev