Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

8 september 2017

Med blicken mot omvärlden

Riksstämman 2017 är en omfattande satsning på en serie högkvalitativa program med internationellt erkända och mycket efterfrågade föreläsare. Den innehåller två huvudspår: ett internationellt som löper under tre dagar och ett med Riksstämmans skandinaviska breda odontologiska prägel. Vi kallar det helt enkelt The Swedish Riksstämma.

Bredd och djup

Det internationella spåret är uppdelat i två teman: Clinical Dentistry och Biology. Det andra spåret innehåller en bredare satsning på ett mer traditionellt riksstämmoprogram på svenska som även innefattar ett utbyggt teamprogram. Programmen erbjuder både bredd och djup inom sex områden – Diagnostik, Metod och behandling, Teknik och material, Hälsa och sjukdomsförebyggande metoder, Yrke och klinik och sist men inte minst Organisation och samhälle. Missa inte heller våra inbjudna inspiratörer som inleder och avrundar dagarna på ett mycket lustfyllt sätt.

För hela tandvårdsteamet

Årets program är speciellt utformat för att passa hela tandvårdsteamet. Riksstämman är Sveriges största mötesplats för hela tandvården och är resultatet av många personers engagemang och intresse för odontologisk forskning och fortbildning.

Stipendier och priser

Stiftelsen Svenska Tandläkare-Sällskapets sätt att visa uppskattning och återgälda sker genom att det ekonomiska överskottet från Riksstämman oavkortat går tillbaka till tandvården i form av forskningsstipendier, priser och andra satsningar för tandvården. Detta gör Riksstämman unik!

The Swedish Riksstämma

Besökare på Riksstämman erbjuds tre dagar av högkvalitativ fortbildning, mässbesök och social samvaro.

Program Riksstämman

 

Kvällsöppet på onsdagen – nytt för i år

Öppettiderna för Swedental på onsdagen den 15 november har justerats för att göra eventet mer tillgängligt för besökarna.

Öppettider:
Onsdag 15/11: 10.00 – 19.00
Torsdag 16/11: 09.00 – 17.00
Fredag 17/11: 09.00 – 17.00

 

Registrering till Swedental

Registrering till Odontologisk Riksstämma

 

 

Virtual Reality Zone


I anslutning till Café Dolci i den högra delen av hallen finns en VR-aktivitet där besökare kan prova den senaste tekniken. Här kommer besökare få kliva in i främmande världar, uppleva äventyr och tävla med varandra. Det blir garanterat en aktivitet som kommer att uppskattas.

Umgås med kollegor och utställare på After Dent

Efter en intensiv dag med föreläsningar och mässbesök kan du koppla av på After Dent. Här träffar du både utställare och kollegor under trevliga former. After Dent pågår mellan 17.00 och 19.00 på torsdag i den vänstra delen av mässhallen. Artist i år är Charlie King som är en av Sveriges bäst bevarade hemligheter. Han är DJ & Sångare, ursprungligen från Uganda, men är numera bosatt i Sverige. Han kombinerar housemusik & sång och kommer vara en helt unik upplevelse.

 

 

Restauranger och caféer

Under Odontologisk Riksstämma & Swedental finns det flera restauranger och caféer där besökarna kan äta och ta en paus. Missa inte Café Dolci i den högra delen av hallen och passa på att prova på Virtual Reality som ligger i direkt anslutning till caféet.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev