Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Kvalitet

11 maj 2011

Mer öppet hos tandläkaren i Skåne

 

Nu har det blivit lättare för alla skåningar att få tid hos Folktandvården Skåne. Detta är en del i ett strategiska utvecklingsarbete för att öka tillgänglighet.

Sedan en tid tillbaka gäller nya utökade öppettider hos nästan alla kliniker. De flesta kliniker har nu öppet minst till 18.30 tre kvällar i veckan. Några kliniker har till och med ännu mer generösa öppettider.

– Vi utökar våra öppettider så att de stämmer bättre överens med våra kunders önskemål. Många vill kunna gå till tandläkaren efter arbetet och det vill vi förstås tillmötesgå, berättar Georg Persson, ställföreträdande tandvårdschef.

De utökade öppettiderna är en åtgärd i Folktandvården Skånes strategiska utvecklingsplan. En plan som ska göra oss mer effektiva, ytterligare höja kvalitén på vår verksamhet, stärka vår ekonomi, öka munhälsan i Skåne samt, framför allt, göra våra kunder ännu nöjdare.

Källa: Folktandvården Region Skåne

Läs/Lyssna även på ››

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev