Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Kvalitet

23 december 2010

Mikael Zimmerman Qulanstipendiat 2010

Sedan 1996 erbjuder Preventum den privata tandvården ett system för kvalitet och patientsäkerhet – Qulan.

Varje år delas ett Qulanstipendium ut. Stipendiumet tilldelas en person eller en organisation som utmärkt sig för att de antingen starkt bidragit till Qulans utveckling och/eller genomfört ett fantastiskt eget kvalitetsarbete.

2010 fanns det flera personer och företag att välja mellan. Preventum har tagit emot en massa bra input på förändringar i Qulan. Det är dessutom många intressanta, långt utöver standard, kvalitetsutvecklingsarbeten ute på Qulanklinikerna.

En enad jury beslutade att tilldela 2010-års Qulanstipendium om 20 000 kr till Docent Mikael Zimmerman.

fpto_zimmerman

Mikael Zimmerman har sedan starten av Qulan bidragit helt avgörande för Qulans existens. Under året har Preventum anlitat Mikael Zimmerman som kvalitetskonsult både för att genomföra kvalitetskongressen Quality samt att webbifiera och utveckla Qulan.

Mikael Zimmerman har bidragit långt mer än avtalets gränser vilket kommer att gynna alla som använder Qulan. Mikaels engagemang, kunnande och genomförandekraft resulterar i en fantastisk version av Qulan att se fram emot 2011 .

Preventum är oerhört glada för Mikael Zimmermans uppdrag. Mikael är en kvalitetsguru och anlitas både av privat tandvård, folktandvård och praktikertjänst. Också utanför Sveriges gränser, vill man ha någon som kan prata om kvalitet på ett inspirerande sätt anlitar man Mikael Zimmerman, vart man än befinner sig i världen!

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev