Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

15 oktober 2009

Möt kollegerna på Facebook

För ett tag sedan landade Facebook i Sverige, en mötesplats på nätet för vänner och bekanta. Marie Gustafsson tog denna funktion till en ny nivå och startade SOMWeb – Facebook för tandläkare.

Tillsammans med forskare från Chalmers, Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin har Marie Gustafsson utvecklat ett nytt program som ska förena Sveriges tandläkare. SOMWeb, som står för Swedish Oral Medicine Web, uppdaterar användare om nya behandlingar och ger möjlighet att dela information om diagnoser.

I utvecklandet av programmet har Marie Gustafsson haft kontakt med tandläkare för att få ett system som passar yrket. Responsen blev mycket god och i dag har SOMWeb en stor efterfrågan hos inte bara tandläkare utan även andra specialistgrupper.

För att bli en del av nätverket kan du enkelt registrera din praktik och skapa ett användarkonto på http://www.somweb.se

Text: Anne-Lie Karl

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev