Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Förvärv

9 augusti 2017

MyDentist expanderar med klinikförvärv i Västerås

Som ett led i sin expansion har MyDentist förvärvat en tandläkarklinik i Västerås. 
All personal inklusive tandläkarna Marie Berglöf och Anders Lundell kommer att börja arbeta på MyDentists klinik i centrala Västerås.

– Vi är naturligtvis mycket glada över att Marie och Anders har valt oss. De är två mycket skickliga tandläkare med lång erfarenhet. Det ligger helt i vår strategi att ta över välfungerande verksamheter med duktig personal och med ett bra patientregister. Med det kan vi fortsätta vår expansion i den takt vi planerar och garantera en hög kvalitet, säger Fredrik Wistrand vd på MyDentist.

Marie Berglöf och Anders Lundell har drivit sin klinik i närmare 30 år och ser överlåtelsen som en bra lösning för framtiden.

– Vi såg möjligheten att flytta in i riktigt fina och fräscha lokaler med den senaste utrustningen och vi kan nu erbjuda våra patienter längre öppettider och en större organisation med alla fördelar det för med sig. Det känns faktiskt skönt att låta MyDentist ta över allt som rör administration, investeringar och annat praktiskt som ingår när man driver en egen verksamhet. Nu kan jag och Marie fokusera på att ta hand om våra patienter och se till att de får bästa möjliga tandvård tillsammans med MyDentist, säger Anders Lundell.

Tandläkarna Marie Berglöf och Anders Lundell har överlåtit sin klinik till tandvårdskedjan MyDentist

Läs mer: Pressmeddelande

www.mydentist.se

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev