Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

MyDentist öppnar ny klinik i centrala Kalmar

Under hösten öppnar MyDentist en ny klinik i centrala Kalmar. Det blir tandvårdskedjans nionde klinik och man räknar med att öppna ytterligare ett antal kliniker under året och målet är fortsatt tydligt – att bli Nordens största privata tandvårdskedja, där 45 enheter i Sverige är första steget.

I oktober på Norra Långgatan 10 i centrala Kalmar öppnar MyDentist sin nionde tandvårdsklinik i Sverige. Samtliga kliniker ligger i citylägen och det är ingen slump menar vd:n och grundaren Fredrik Wistrand.
– Vi har länge sett hur våra citykärnor förändras på grund av nya konsumtionsmönster bland annat genom en ökad internet-handel. Pandemin slog hårt mot den fysiska handeln och förstärkte bara den trend som vi sett. Vi kommer få ett nytt utbud i de centrala delarna av våra städer. Restauranger och olika typer av serviceinrättningar kommer dominera och här vill MyDentist vara en självklar del av serviceutbudet.

Kalmar har länge varit på MyDentists önskelista för etablering. Staden har en bra citykärna och ett upptagningsområde som är attraktivt med närheten till Öland och närliggande mindre orter.
– Det är fantastiskt roligt att vi nu etablerar oss i Kalmar. Det är den första etableringen i år, men under hösten vet vi att vi har ett antal nya kliniker att se fram emot, säger Fredrik Wistrand.

Rekryteringen av medarbetare är i full gång och det är en av de viktigaste faktorerna för en välfungerande verksamhet enligt MyDentist.
– Vi lägger oerhört mycket energi på att hitta rätt medarbetare. Vårt koncept bygger på enkelhet och att vi bryr oss om våra patienter och då är läget och personalen det som bekräftar vårt unika koncept. Vi söker såväl fungerande kliniker som vill ingå i vårt koncept, som personer som har rätt erfarenhet och driv för att passa i vår expansiva organisation, säger Fredrik Wistrand.

Källa: MyDentist

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev